ចង់បើកហាង គុយ ទាវ មែនទេ? គុយ ទាវ គឺជាប្រភេទអាហាមួយបែប ដែលប្រជាជនខ្មែរយើងពេញ និយម​ក្នុងការទទួលទានខ្លាំងណាស់។ តើមាន កត្តាអ្វីខ្លះដែលអាចអោយអ្នក បើកអាជីវកម្មមួយនេះបានជោកជ័យ? 

ខាងក្រោមនេះគឺ គន្លឹះ និងជាផ្នត់គំនិតមួយក្នុងការពិចារណ៍ក្នុងការចាប់ផ្តើម​បើកហាង គុយទាវ៖ 

១. កត្តាទីមួយ - មានទំនាក់ទំនងល្អ​​រវាង អ្នកនិងអ្នកជិតខាង ។ ស្គាល់មនុស្សច្រើន ប្រៀប​បាននឹង​មាន​អ​តិ​ថិជនច្រើន។

២. កត្តាទីពីរ - គឺការរក្សាបាននូវគុណភាព និងរស់ជាតិនៃការធ្វើគុណភាព គុយទាវ។ ត្រូវផ្តោតសំខាន់ទៅលើបញ្ហារស់ជាតិ និង​គុណ​ភាពនៃការធ្វើគុយទាវ ដោយសារតែការប្រកបរបរនេះ ពឹងផ្អែកស្ទើរតែទាំងស្រុងទៅលើការ​រក្សាបាននៅរស់​ជាតិ​នេះឯ​ង​។​

៣. កត្តាទីបី - ការរៀបចំឲ្យមានអនាម័យ និងមានសុវត្ថិភាព។ មិនថាអតិថិជនប្រភេទណានោះទេ នៅពេលដែលគិតដល់ការទ​ទួ​ល​​ទានម្ហូបអាហារ គេតែងពិនិត្យមើលលើការរៀបចំដែលមានសណ្តាប់ធ្នាប់ និងមានអនាម័យខ្ពស់។​

៤. កត្តាទីបួន-  គឹទាក់ទងទៅនឹងបញ្ហាតម្លៃដែលសមរម្យ និងអាចទទួលយកបានសម្រាប់អតិថិជនគ្រប់មជ្ឈដ្ឋាន។

ចង់បើកហាង គុយ ទាវ មែនទេ?
Axact

វិរៈបុត្រខ្មែរ

គេហទំព័រយើងខ្ញុំ បង្កើតឡើងក្នុងគោលបំណងជួយអភិវឌ្ឍន៍ផ្នែកផ្នត់គំនិត ប្រាជ្ញា និងស្មារតីរបស់ប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរឱ្យចេះស្រឡាញ់ការសិក្សាស្រាវជ្រាវ មានការអប់រំ និងផ្តល់ជូនចំណេះដឹងជាច្រើនទៀត មកចែករំលែកដល់មិត្តអ្នកអាន។

Post A Comment: