ចង់បើកហាង គុយ ទាវ មែនទេ? គុយ ទាវ គឺជាប្រភេទអាហាមួយបែប ដែលប្រជាជនខ្មែរយើងពេញ និយមក្នុងការទទួលទានខ្លាំងណាស់។ តើមាន កត្តាអ្វីខ្លះដែលអាចអោយអ្នក បើកអាជីវកម្មមួយនេះបានជោកជ័យ?
ខាងក្រោមនេះគឺ គន្លឹះ និងជាផ្នត់គំនិតមួយក្នុងការពិចារណ៍ក្នុងការចាប់ផ្តើមបើកហាង គុយទាវ៖
១. កត្តាទីមួយ - មានទំនាក់ទំនងល្អរវាង អ្នកនិងអ្នកជិតខាង ។ ស្គាល់មនុស្សច្រើន ប្រៀបបាននឹងមានអតិថិជនច្រើន។
២. កត្តាទីពីរ - គឺការរក្សាបាននូវគុណភាព និងរស់ជាតិនៃការធ្វើគុណភាព គុយទាវ។ ត្រូវផ្តោតសំខាន់ទៅលើបញ្ហារស់ជាតិ និងគុណភាពនៃការធ្វើគុយទាវ ដោយសារតែការប្រកបរបរនេះ ពឹងផ្អែកស្ទើរតែទាំងស្រុងទៅលើការរក្សាបាននៅរស់ជាតិនេះឯង។
៣. កត្តាទីបី - ការរៀបចំឲ្យមានអនាម័យ និងមានសុវត្ថិភាព។ មិនថាអតិថិជនប្រភេទណានោះទេ នៅពេលដែលគិតដល់ការទទួលទានម្ហូបអាហារ គេតែងពិនិត្យមើលលើការរៀបចំដែលមានសណ្តាប់ធ្នាប់ និងមានអនាម័យខ្ពស់។
៤. កត្តាទីបួន- គឹទាក់ទងទៅនឹងបញ្ហាតម្លៃដែលសមរម្យ និងអាចទទួលយកបានសម្រាប់អតិថិជនគ្រប់មជ្ឈដ្ឋាន។
២. កត្តាទីពីរ - គឺការរក្សាបាននូវគុណភាព និងរស់ជាតិនៃការធ្វើគុណភាព គុយទាវ។ ត្រូវផ្តោតសំខាន់ទៅលើបញ្ហារស់ជាតិ និងគុណភាពនៃការធ្វើគុយទាវ ដោយសារតែការប្រកបរបរនេះ ពឹងផ្អែកស្ទើរតែទាំងស្រុងទៅលើការរក្សាបាននៅរស់ជាតិនេះឯង។
៣. កត្តាទីបី - ការរៀបចំឲ្យមានអនាម័យ និងមានសុវត្ថិភាព។ មិនថាអតិថិជនប្រភេទណានោះទេ នៅពេលដែលគិតដល់ការទទួលទានម្ហូបអាហារ គេតែងពិនិត្យមើលលើការរៀបចំដែលមានសណ្តាប់ធ្នាប់ និងមានអនាម័យខ្ពស់។
៤. កត្តាទីបួន- គឹទាក់ទងទៅនឹងបញ្ហាតម្លៃដែលសមរម្យ និងអាចទទួលយកបានសម្រាប់អតិថិជនគ្រប់មជ្ឈដ្ឋាន។
Post A Comment: